Ellen van der Donck

‘Ik wil mensen helpen’ dat zat er al in toen ik nog een idealistische puber was. Toen nog een ruw idee, maar het begeleiden van mensen is de voorbije 20 jaar de rode draad in mijn bestaan.

Die rode draad startte tijdens mijn opleiding sociaal werk, als maatschappelijk werker. Mijn eerste professionele stappen zette ik als bedrijfsmaatschappelijk assistent, vertrouwenspersoon en bemiddelaar.
Het psychosociale aspect en de impact daarvan op het welzijn en functioneren binnen de professionele én privécontext, begon me meer en meer te boeien.
De interesse én leerhonger zorgden ervoor dat ik erkende opleidingen ben gaan volgen rond stress- en burn-out begeleiding en het fascinerende persoonlijkheidskenmerk HSP (Hoogsensitiviteit).

Voor mij staat een open en empathische houding centraal. Belangrijk is dat er een veilige vertrouwensrelatie is waarin je je goed voelt. Dat er geen taboes zijn en dat elke vraag kan worden gesteld. Daar sta ik ook voor. Dat je helemaal jezelf kan zijn.

Bij mij mag je een gerichte aanpak verwachten waarin ruimte is voor jou als persoon en de professionele vragen waarmee je zit. En om af te sluiten met een rode draad doorheen de begeleidingen…warmte en humor mag ook niet ontbreken naast de beroepsernst. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk in Hamme.

Loopbaancoaching en HSP – gerichte loopbaancoaching kan je betalen met VDAB-loopbaancheques. Je kan twee loopbaancheques aanvragen voor 45 euro per cheque. (Loopbaancheque 1 voor 4 uur coaching, loopbaancheque 2 voor 3 u coaching)..
Andere thema’s – 65 euro/60min

Meer informatie over Ellen van der Donck
Achtergrond

– Bachelor Maatschappelijk Werk – Artesis Antwerpen
– Erkend HSP Professional – VUB
– Lid van het Quality Checkpoint Program van HSP Vlaanderen
– Opleiding ‘Vertrouwenspersoon’ – Kluwer
– Erkend loopbaanbegeleider bij Pygmalion loopbaancentrum
– Stress- en Burnoutcoaching/opleidingen en bijscholingen – Huis Voor Veerkracht, PRR Consultancy (VESB)

Thema's
Loopbaanvraag, Burn-Out Coaching, Communicatie, Stress Coaching, Life Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling
Locaties
Antwerpen
Prijsindicatie
€65