Arianne Hermans

Je kan bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding, life coaching en stress en burn-out preventie en herstel.
In mijn coaching aanpak zit een onvermijdelijk stuk van mijzelf verweven:
mijn eigen persoonlijkheid, levenservaring(en), opleidingen, trainingen, en het momentum.

Stress-burn-out en re-integratie coaching is een intensieve en systematische vorm van coaching die zich focust op de vermindering van stressklachten of op de ondersteuning bij preventie of herstel van burn-out.

Life Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waar de focus voornamelijk ligt op het heden en de toekomst. Heb je het gevoel dat je geen controle meer hebt op je leven? Blijf je ter plaatse trappelen? Zijn er ingrijpende gebeurtenissen op je pad gekomen die je uit evenwicht brengen? Voel je angst? Spoken er regelmatig allerlei levensvragen door je hoofd? In al deze gevallen zal Life Coaching voor jou een oplossing bieden.

Heb je loopbaanvragen? Wil je op zoek gaan naar jouw kwaliteiten, interesses, talenten en hoe je ze optimaal inzet? Wil je weten hoe je kunt omgaan met moeilijkheden op jouw werk? Hoe kan je terug plezier ervaren in jouw job? Als je van job wilt veranderen, hoe pak je dat aan? Volg dan een loopbaanbegeleiding.

Ik ben Arianne. Cliënten omschrijven mij als down-to-earth, rustig, professioneel en betrouwbaar. Humor draag ik hoog in het vaandel, want humor werkt ontwapenend en zorgt voor een ontspannen sfeer. Begeleiding hoeft helemaal niet zwaar te zijn.

Meer informatie over Arianne Hermans
Achtergrond

o Werkervaring in kmo en startups met focus op business development en werving & selectie
o Stress-, burn-out en re-integratiecoach (erkend door VESB en ICF)
o Certificaat inspirerend coachen (HRD Academy)
o Humanresourcesmanagement (Postgraduaat)
o Meertalige Communicatie Duits-Nederlands (Master)

Thema's
Loopbaanvraag, Burn-Out Coaching, Communicatie, Assertiviteit, Stress Coaching, Re-integratie begeleiding, Life Coaching
Locaties
Antwerpen
Prijsindicatie
€60 - €75